News & reviews

Reviews paarden:

"Mijn paard Bandit staat inmiddels al 6 jaar bij Het Kleine Veld gestald en ik kan me geen betere pensionstalling wensen. Hij loopt zomer én winter dagelijks de hele dag buiten in de wei, waar hij een eigen schuilstal heeft. ‘s Avonds staat hij in een ruime schone stal met een binnen- en buitenluik, dus ook hier heeft hij genoeg te zien. Verder zijn alle faciliteiten voor te rijden aanwezig; een poets- en wasplaats, een fijne grote buitenbak met hindernismateriaal en het Meinweggebied ligt om de hoek. Wat deze stal echter bijzonder maakt, is de persoonlijke zorg en aandacht. Alle paarden worden dagelijks gecontroleerd en niets is te veel. Dekens op -en afdoen, springschoenen om op wei en een knuffel als ik zelf niet in de gelegenheid ben om te komen... Sinds Bandit hier staat ga ik met een gerust hart een weekendje weg of zelfs een weekje op vakantie, omdat ik weet dat hij prima verzorgd wordt en niets te kort komt. Kortom,  een super stal!"

Judith & Bandit

 "Als een blok ben ik gevallen voor het mooie en keurig onderhouden complex, de weidegang voor de paarden en de nabijheid van het bos. Eenmaal de stap gezet en het paard verhuisd, maakt de hele beleving me nog blijer en enthousiaster.

Rust, reinheid en regelmaatDe ongeschreven regel op stal is rust, reinheid en regelmaat. De paarden krijgen veel structuur en dat werkt, ik merk dat de paarden stuk voor stuk erg ontspannen zijn. Zelf vind ik het fijn dat het altijd schoon is als ik op stal kom. De stallen worden steeds bijgehouden, het stro elke dag ververst, voldoende hooi verdeeld over de dag, de omgeving is netjes en mest wordt meerdere keren per dag uit de stallen gehaald. Overdag staan de paarden de hele dag lekker buiten in een wei met gras.

Professioneel en deskundigZowel Debby als Brenden hebben een achtergrond in de paardenwereld, de één op medisch gebied, de ander op sportief gebied. Ze hebben oog voor de paarden en er ontgaat hen niks. Ik word geïnformeerd als er iets is en dat ontzorgt en geeft vertrouwen.

Kortom, voor mij elke keer opnieuw een feestje om naar mijn paard te gaan in deze mooie omgeving en met een gerust hart laat ik hem weer achter als ik naar huis ga. Mijn grote vriend is in goede handen!"

Susanne & Jelle, Boris*

 

 

Reviews honden:

"Ik ben zo’n 8 jaar geleden begonnen met behendigheid bij Debby. Ik en mijn bordercollie Twister hebben heel veel geleerd. Er wordt op een prettige manier les gegeven op een mooie locatie en plezier voor baas en hond staan op de eerste plek. Nu mijn hond ouder wordt zijn we overgestapt naar Hoopers. Ook dit geeft ons veel voldoening zonder te veel lichamelijke belasting. Voorlopig gaan wij nog even door!" 

Sylvia & Twister

"Met mijn labrador Turbo heb ik bijna 8 jaar bij Debby behendigheid gevolgd. In het begin vonden we dit allebei spannend want Turbo vond de omgang met andere honden soms lastig en bij behendigheid moeten ze los van de lijn werken terwijl er meerdere honden op het veld aanwezig zijn. Maar doordat hij de oefeningen zo leuk vond ging hij zijn aandacht steeds meer op mij richten in plaats van op de andere honden en dit heeft ook buiten de cursus positief uitgepakt, bijvoorbeeld met los lopen in het bos. Alleen daarom al ben ik blij dat ik behendigheid ben gaan doen en daarnaast is het gewoon heel erg leuk om samen te doen, je bent nooit uitgeleerd! We hadden een gezellige groep met allemaal verschillende honden, die het elk op hun eigen manier erg leuk deden. Momenteel is Turbo 12 jaar en door artrose is behendigheid helaas te belastend voor hem. Wel ga ik voor de gezelligheid nog regelmatig naar de les kijken en ook Turbo is altijd weer blij om Debby te zien:) Ik mis de lessen wel en hoop het wellicht in de toekomst met een volgende hond weer op te kunnen pakken!"

Judith & Turbo

"Sinds een aantal jaren volg ik samen met mijn Border Collie Lola agility training. We doen dit samen met veel plezier, een wekelijkse uitlaadklep die ik en mijn hond nodig hebben! Debby geeft duidelijke persoonlijke begeleiding. Ze heeft aandacht voor de individualiteit en de unieke relatie tussen hond en baas. De trainingen zijn educatief, kwalitatief en van niveau waardoor er een stimulans is om het beste uit jezelf en je hond te halen. Recreatief en toch met diepgang!"

Edo & Lola

 

Sluit menu