Over ons

At the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling!

Wie zijn wij
Mijn naam is Debby Verstappen en sinds ik in 2012 getrouwd ben met mijn Canadese soulmate Brenden luidt mijn achternaam Keon-Verstappen;) Sinds datzelfde jaar wonen wij op deze unieke locatie, samen met onze paarden, honden en stalkat. Nadat in respectievelijk 2014 en 2016 onze twee dochters Ella en Vive zijn geboren is ons gezin compleet en genieten wij volop van de mooie natuur zo dichtbij huis.

Het Kleine Veld
De naam ‘het kleine veld’ is al jarenlang verbonden aan onze locatie. Het woonhuis zelf stamt uit 1848 en documentatie uit het verleden beschrijft het huis als zijnde gelegen ‘in het kleine veld boven aan de berg’. Nu valt het met die berg wel mee, maar we zijn inderdaad wat hoger gelegen vergeleken met de rest van onze buren. Maar ons huis ligt inderdaad midden in een veld aan de rand van het bos, vandaar dat we deze naam graag in ere wilden houden en onze bedrijfsnaam eraan verbonden hebben.

Onze ambitie
Mensen plezier laten beleven met hun viervoeter in de gezonde buitenlucht, dát is wat wij graag willen!

Tegenwoordig is iedereen maar druk. Druk met van alles: gezin, werk, sporten, muziek of andere hobby’s, familie en vrienden, de tuin, noem maar op. En o ja, er is ook nog een hond, of een paard, of allebei;) Door deze volgeplande agenda blijft er echter vaak maar weinig ‘echte’ tijd over voor onze viervoeter(s). En ook voor jezelf schiet ontspanning er regelmatig bij in…

Hoe fijn is het dan dat je dit kunt combineren door bijvoorbeeld met je hond een gezellige cursus te volgen waarbij je op een leuke, ontspannen wijze samen bezig bent in de frisse buitenlucht?

Of dat je paard gestald staat vlakbij een mooi natuurgebied waar je heerlijk uit rijden kunt?

Juist, heel fijn :) Neem daarom contact met ons op als je meer informatie wilt!

 

Sluit menu